Mission Statement

De Planteneter inspireert tot, informeert over en begeleidt bij de plantaardige lifestyle. De Planteneter wil mensen hun eigen verantwoordelijkheid voor voeding en gezondheid weer terug geven. Want een gezond lichaam is het resultaat van een gezonde lifestyle.

Bedrijfsgegevens

De Planteneter

  • info@deplanteneter.nl
  • VOF De Planteneter
  • KvK nummer 59694246
  • BTW nummer NL 8536.07.539.B01
Meer

Disclaimer

De Planteneter geeft géén medisch advies. Bij lichamelijke of psychische klachten moet je een terzake kundig arts of hulpverlener raadplegen. Stoppen met medicatie of medische behandeling kan je alleen doen onder begeleiding van een arts. Breng je arts in dat geval op de hoogte van je eet- en leefpatroon.

De voedingsadviezen die op De Planteneter worden gegeven, zijn op basis van literatuurstudie, persoonlijke ervaring en de ervaring van talloze andere planteneters. Je bent en blijft zélf verantwoordelijk voor je eigen voedselkeuzes. 

Voorwaarden

1. Bij je bestelling vragen we je het gekozene - cursus, programma, lezing of boek - te betalen. De betaling gaat op een veilige manier via je eigen bank (via iDeal) of door overmaking. In het laatste geval vragen we je het bedrag binnen 14 dagen over te maken. Bij overmaking rekenen we € 2,50 administratiekosten.

2. Alle op de website genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

3. De factuur wordt je per e-mail toegezonden.

4. Online cursussen starten na aanmelding, tenzij anders per e-mail met De Planteneter afgesproken.

5. Online cursussen zijn bedoeld voor persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan de e-mails te kopiëren anders dan voor eigen gebruik. Het is ook niet toegestaan ze door te sturen aan iemand anders. Het auteursrecht op de cursussen is voorbehouden aan De Planteneter.

6. Alle cursusmateriaal wordt in het Nederlands geleverd.

7. Bij het betalen wordt gevraagd naar een e-mailadres. Vul hier een e-mailadres in dat je regelmatig gebruikt, want je ontvangt hierop al je online cursusmateriaal en je factuur.

8. Restitutie van betaling is niet mogelijk, ook niet bij voortijdige beëindiging of afmelding van cursus, programma of lezing. Openstaande betalingen zullen alsnog gevorderd worden.

9. Bij vragen of onduidelijkheden kan contact worden opgenomen met De Planteneter via e-mail (info@deplanteneter.nl), telefoon (06-30870179) of schriftelijk: Meerzicht 7, 9475 TA Midlaren.